انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 (/showthread.php?tid=152789)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - [ niki ] - 06-08-2014

(06-08-2014، 23:53)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 23:51)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 23:49)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شام مرغه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 109

همه باهم بلند بگو cry2

مرغ خوبه .____.*

بم از اون پیژامه هواکش دارا هم میدین !؟! .____.*

شک نکن خانومه با گارانتی هم داره (:

ینی اگه هواکشش خراب شد بیارم واسم درستش میکنین عاقاهه !؟! V:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - | NEON DEMON | - 06-08-2014

قشنگ سینه بزنید

واویلا آه و واویلا زمین کربلا

من حسینم که جهان واله و حیران من است

ابر و باد و مه و خورشید به فرمان من است

لحظه ای را که دمد صور علم دست من است

دادگاهی که به پا هست قلم دست من است

حکم آزادی و تبعید امم دست من است

هر که شد اهل تولا به علی می بخشم

هر که بگریست به زهرا به علی می بخشم

جد من احمد مختار قریشی نسب است

پدرم حیدر کرار امیر عرب است

مادرم فاطمه خود خلقتتان را سبب است

از ازل عشق خدا در رگ و در خون است

آدم از حضرت آدم شده مدیون من است

هر که بگرفته جنون در اثر عشق من است

یوسف انگشت به لب در گذر عشق من است

قلب من مرکز پاکیزه ترین احساس است

چه غم از حادثه چون همسفرم عباس است

.

(06-08-2014، 23:53)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 23:52)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 23:51)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 23:49)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 23:48)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ميخوام برم آ ولي نميشه /:

خو نرو .____.* !

نميشه بايد برم |":

ولي نيكي خدايي خيلي خريت كردم كه بهش نگفتم !!!

اصن كلا خرم cry girl

خدافس

فدات شم ناراحت نباش .___.*

نميشه p336

یچی بگم !؟! .___.*

هووووووووووووووی گوساله این پولا ماله بابات نیستا داری هی به مردم قول میدی

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - ✘PETER✘ - 06-08-2014

(06-08-2014، 23:54)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 23:53)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 23:51)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 23:49)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شام مرغه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه باهم بلند بگو cry2

مرغ خوبه .____.*

بل بله اینم گارانتی .____. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.espeero.com/images/image/topic/30roozG.png

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - ensi - 06-08-2014

سلام سلام 

شب خوش بچه ها 
خوبید

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - ✘PETER✘ - 06-08-2014

(06-08-2014، 23:57)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سلام 

شب خوش بچه ها 
خوبید

درود

مرسی

(06-08-2014، 23:55)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووووووووووووووی گوساله این پولا ماله بابات نیستا داری هی به مردم قول میدی

با کی هستی ؟ 0_o

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - ~HiSssh~ - 06-08-2014

(06-08-2014، 23:55)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 23:53)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 23:52)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 23:51)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 23:49)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو نرو .____.* !

نميشه بايد برم |":

ولي نيكي خدايي خيلي خريت كردم كه بهش نگفتم !!!

اصن كلا خرم cry girl

خدافس

فدات شم ناراحت نباش .___.*

نميشه p336

یچی بگم !؟! .___.*

نهــــ اينجا نگو سوتي ميدي cry2

نيكي اصن نميتونم اينجارو تحمل كنم اگه چن وخت نيام حالم مياد سرجاش شايدم ديگه نتونم بيام ..

اگه كارت مهمه پ.خ بده اگه نه آف شم ؟!

(06-08-2014، 23:57)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 23:54)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شام مرغه

همه باهم بلند بگو cry2

مرغ خوبه .____.*

بل بله اینم گارانتی .____. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.espeero.com/images/image/topic/30roozG.png

چ با کلاسه *0_0*

اینارو تو خیابونم میشه پوشید یا فقط مخصوص عزا داریه !؟! \:

آخه خیلی با کلاسه حیفه فقط تو خونه آدم بپوشه ! |:

علی صدام گرفت تو بخون