انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] (/showthread.php?tid=265200)

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - -Demoniac- - 12-05-2017

(12-05-2017، 9:14)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2017، 8:36)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 16:39)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 16:19)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 16:12)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Wow
چقد فعال بودن همه امروز :|
درسا امتحان ادبیات چطور بود؟؟؟
فقط در همین حد بگم ک ریدم :|

خسته نباشی :|

منم شنبه امتحان دارم :|

خب هیچی نخونده بودم در حد 17 اینا ._.
عع ! چ امتحانی ? :|
ادبیات :|

با این اوضاعی ک دارم ميبينم توام مث من ميريني :/

(12-05-2017، 9:01)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(((((:
و بازگشت همه به سوی فلش است :|
(:

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - امیر‌حسین - 12-05-2017

عربستان:جنگ را به داخل ایران میکشیم.
فرمانده نیروی هوایی سپاه: کل عربستان به آتش میکشیم جز مکه و مدینه را ..
AMIR.E : لازم باشد ۳ گُرهان ۲۲ نفره،ورزیده خود را روانه میکنیم .. (:

عید شما مبارک .. انشالا سال دیگ پرچم ایران توسط امام خامنه ای به دستان امام زمان (عج) میرسد ...

(12-05-2017، 9:01)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(((((:

به به :|

علی ملوس :v

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - Mïņ̃†êR - 12-05-2017

یه اکیپ ثابتم نداریم اینجا وقتی میایم باشن لایکشون کنیم kaffe2

(12-05-2017، 10:12)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه اکیپ ثابتم نداریم اینجا وقتی میایم باشن لایکشون کنیم kaffe2
میتونی هر دفعه نسبت به شرایط اکیپ درست کنی :|

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - Maryam Farrokhy - 12-05-2017

(12-05-2017، 9:19)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2017، 9:14)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2017، 8:36)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 16:39)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 16:19)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط در همین حد بگم ک ریدم :|

(((((:
(:

ن باو دارم میخونم فک نمیکنم ... عاخه معلممون گف خیلی اسونه امتحانش :|

(12-05-2017، 10:23)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2017، 9:19)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(((((:
(:

ن باو دارم میخونم فک نمیکنم ... عاخه معلممون گف خیلی اسونه امتحانش :|
اینطوری ک تو اینجا داری فعالیت میکنی فک نکنم یه کلمه از کتابتم فهمیده باشی :/
معلم مام همیشه میگه اسونه ولی از دماغمون در مياره :|||

بزارید تابستون بشه.... 24 ساعت انلاین میشم ...:| تلافی همه این روزا رو درمیارم :|

و من الله توفیق ._.

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - امیر‌حسین - 12-05-2017

نه نه واسه خوندن زوده این کارا واسِ خرخونا بوده ...!

:|

35 روز دیگه تا ازادی Smile