انجمن های تخصصی  فلش خور
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ (/showthread.php?tid=58789)

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - FARID.SHOMPET - 17-09-2013

نقل قول: اصن کی هست این؟/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 106

ناشناس! ولی میشه پی برد حدودی کی هست.

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mïņ̃†êR - 17-09-2013

(17-09-2013، 20:29)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُدآفِض آل ... :|||

کجا تارا باشه عیزم نمیکشمت ولی زنده هم نمیمونی نرو تازه بات کار دارم دارم کمربندمو اماده میکنم Big GrinBig Grin

(17-09-2013، 20:26)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود دوباره بر همگی/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 106

کتکت خوردی؟زدنت >؟Sad

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - T A R A - 17-09-2013

اَمیررِضآ نیس .. crying

بِهتَر چون مَن بآهآش قَهرَم .. Sleepy

خُب بآی. .. :|

دَستِت دَرد نَکُنه فَرید.. !! (:

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - pink devil - 17-09-2013

من بازگشتـم ! / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 106]
ســلآم ! / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 106

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mïņ̃†êR - 17-09-2013

(17-09-2013، 20:31)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَمیررِضآ نیس .. crying

تارا نرو دیگه

راستی فرید چی کار کرده داری تشکر میکنی؟Dodgy

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - PROOSHAT - 17-09-2013

ستاره الانم تو فضایی نمیحرفیfishing

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Łost Đλtλ - 17-09-2013

سعلامی دوباره
بوی گل و سوسن و یاسمن اید !(خودمو میگما) 
Big Grin

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - FARID.SHOMPET - 17-09-2013

نقل قول: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 106
بی حیاDodgy

نقل قول: خُب بآی. .. :|

اگه نری شاید بری توی کلکسیونم! :| خوبه!؟

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - T A R A - 17-09-2013

(17-09-2013، 20:33)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 20:31)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَمیررِضآ نیس .. crying

تارا نرو دیگه

راستی فرید چی کار کرده داری تشکر میکنی؟Dodgy

مَن اَز عَصری تآ حآلآ انجآم .. :|

چِشآم میتِرِکه .. ///:
کآره خآصی نَکَردیع ... :|

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - M.K.N - 17-09-2013

(17-09-2013، 20:30)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 20:26)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود دوباره بر همگی/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 106

کتکت خوردی؟زدنت >؟Sad

آره نامردا
ما بودیم و یه دسته...
رفتیم کاخ خجسته...
ما لات و لوتا یه دسته ...
خبر نگارا یه دسته...
چاقو رو کشیدم از دسته...
یهو دیدم اِ شکسته...
رفتم تو کوچه دیدم بن بسته...
پلیس مارو گرفت کت بسته...
انداخت تو زندون در بسته...
الان هم از اونجا دارم پست میزارم/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 106