انجمن های تخصصی  فلش خور
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ (/showthread.php?tid=266222)

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - _._hnw_._ - 06-07-2017

ایشالا
ولی من ریاضی میخونم
تجربیم دوست دارما ولی ریاضی میخونم
ی سری پیشرفت تحصیلی دادیم هرچند قابل مقایسه با کنکور نیس ولی کنکور ماعه فعلا رتبم دورقمی کشوری شد یکم ب خودم امیدوار شدم
واسه همون اصن واسه کنکور استرس ندارم Big Grin

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - IM JUST TIRED - 06-07-2017

جوون ترین کسی که تو کنکور شرکت میکنه 15 سال داره سه سال جهشی خونده پیر ترین هم 86 سالشه یاخدا Exclamation

(06-07-2017، 11:07)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوون ترین کسی که تو کنکور شرکت میکنه 15 سال داره سه سال جهشی خونده پیر ترین هم 86 سالشه یاخدا Exclamation
اون 15 ساله هه رتبش از تو بیشتر میشه انقد استرس داری
دیگه اون پیریه رو نمیگم ک رتبه اول تجربیه

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - Mïņ̃†êR - 06-07-2017

(06-07-2017، 11:06)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:cool:

بگرد دنبال سوالای اسون و جواب بده البته من نمیدونم درست در چه حده ولی سوالای عمومی نباید زیاد سخت باشه اونارو جواب بده
مثلا میتونه هشت تا سوال ادبیات ج بده 
پنج تا عربی 
پونزده تا دین و زندگی 
سه تا زبان 
بقیش سخته!
ریاضی پنج تا اگه سال سومو خوب خونده باشه
زیست سه تا
شیمی سه تا 
فیزیکم دوتا 
با نخوندن بیشتر این نمیشه به سوالا جواب داد تازه اگه اونایی ک میزنه غلط نباشه

(06-07-2017، 11:07)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشالا
ولی من ریاضی میخونم
ی سری پیشرفت تحصیلی دادیم هرچند قابل مقایسه با کنکور نیس ولی کنکور ماعه فعلا رتبم دورقمی کشوری شد یکم ب خودم امیدوار شدم

پیشرفت تحصیلی یعنی خداوکیلی شخمیه اینقدر اسونه که هیچ اصن بعدشم اشتباه تصحیح میکردن یارو معدلش دوازده بود شد نفر دوم استان Exclamation Big Grin

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - ѕтяong - 06-07-2017

(06-07-2017، 11:00)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلم درست متوجه نشدی 
وقتی حرفای قشنگی زده نمیشه انتظار جواب قشنگ از طرف مقابل احمقانه بنظر میرسه اینطور نیست؟
و این ک قسمت حق رو با خودم بودم کوروش حقی ازش گرفته نشده بود بغیر از اینکه زود قضاوت کرد و با اون سعی در تخریب داشت!

خوب منظورم اینه که به هرحال شیوا جون شما هم خوب باهاش حرف نزدی که کوروش اخرش اینطوری جوب داد...
دو طرفه داشتید همو تخریب میکردید...

دقیقا همین نظر شما رو کوروش درباره خودش داره :|
فقط میگف چرا شیوایی ک اونطوری خوب بود پشت سر من اینطوری حرف زده؟؟
گرچه ک بهش گفتم شیوا ابنکارو نکرده و فتوچاپه ...ولی بازم عصبی بود دیگه..

عکسا واقعا روحیه کوروشو تخریب کرد :|

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - [ SouL ] - 06-07-2017

(06-07-2017، 11:06)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2017، 11:04).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا اعلام تنفس کن :|
+
سودا نَخَبَر؟
دهان ب دهان یا معمولی؟:1sprite_20:

معمولی :|
+
دیگه اینو ب کسی نگیا من دلم مشکین تاژه :|

(06-07-2017، 11:09)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2017، 11:07)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون 15 ساله هه رتبش از تو بیشتر میشه انقد استرس داری
دیگه اون پیریه رو نمیگم ک رتبه اول تجربیه
ممنونم بابته امید دادنت مامانم از من بیشتر استرس داره امشب میرم حرم دستبوسه بیبی حضرت معصومه

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - Mr. Potato Head - 06-07-2017

86؟؟؟؟؟
اون اگه قبول شه سکته میکنه میمیره دیگه Smile

(06-07-2017، 11:10)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2017، 11:07)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشالا
ولی من ریاضی میخونم

پیشرفت تحصیلی یعنی خداوکیلی شخمیه اینقدر اسونه که هیچ اصن بعدشم اشتباه تصحیح میکردن یارو معدلش دوازده بود شد نفر دوم استان Exclamation Big Grin
بله ممنون بابت اطلاعات:|
فردا کنکور داری مثلا برو ی ذره بخون
دیقه نود خیلی حال میده درس خوندن سه ماهه روی کتابو وا نکردی