انجمن های تخصصی  فلش خور
| گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | (/showthread.php?tid=257675)

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Apathetic - 23-05-2016

(23-05-2016، 19:40)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2016، 19:39)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره همون !
همه لباسای ترانه شیک و عالی بود .
ولی میگن ممکنه فروشنده تو ایران سانسور شه :|

چیشو سانسور کنن ؟ مگه ایرانی نی |: ؟
نمیدونم والا :/
اخبارا گفتن .. ( اخبارای خارج از ایران البته ها D: )
معمولا فیلمای کن حتی ایرانیاشو یا نمیزارن پخش شن یا کامل پخش نمیکنن .. فیلم "گذشته" البته استثناء بود !

+سارا ! پهلوون ! ایشاالله ^^

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Magical Girl - 23-05-2016

(23-05-2016، 19:43)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2016، 19:40)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2016، 19:39)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره همون !

معمولا فیلمای کن حتی ایرانیاشو یا نمیزارن پخش شن یا کامل پخش نمیکنن .. فیلم "گذشته" البته استثناء بود !

باو خجالتم ندین (^_^*)

تو کوچـه دعواس :||||||||||

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Dead Silence - 23-05-2016

(23-05-2016، 19:43)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2016، 19:42)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2016، 19:39)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|
فردا دینی 20 ام ایشالا :|

ایشالا ^_^ من که تالان شیش تا امتحان دادم هیچکدومو بیست نمیشم :| امیدم به امار بود که اونم خراب کردم ..
همیشه باید ی سوالی بدن ک بلد نیسی :|
کرم دارن ! -_-
شما پارسال آمار داشتین ن ؟ فک کنم واریانس و انحراف از معیار اینارو باید یادت بیاد :| صد دفه فرمولاشو خونده بودم کلی تمرین حل کردم تو امتحان 1/5 نمره کاملم میپره :|

(23-05-2016، 19:46)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2016، 19:43)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره همون !

باو خجالتم ندین (^_^*)

تو کوچـه دعواس :||||||||||
دعوای گربه ها یا انسان ها ؟
تو کوچه ما هر شب گربه ها جنگ دارن :|

(23-05-2016، 19:49)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2016، 19:43)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2016، 19:42)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2016، 19:39)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|
فردا دینی 20 ام ایشالا :|

ایشالا ^_^ من که تالان شیش تا امتحان دادم هیچکدومو بیست نمیشم :| امیدم به امار بود که اونم خراب کردم ..
همیشه باید ی سوالی بدن ک بلد نیسی :|
کرم دارن ! -_-
شما پارسال آمار داشتین ن ؟ فک کنم واریانس و انحراف از معیار اینارو باید یادت بیاد :| صد دفه فرمولاشو خونده بودم کلی تمرین حل کردم تو امتحان 1/5 نمره کاملم میپره :|
تو هندسه پایه خیلی فرمولاشُ یادم میره :|
خیلی سادن آ ولی خیلیم شبیه هم :||||
از 8 تا تستی ک قراره بیاد س تارو بزنم هنر کردم :/ بس ک سخت میدن !

گربه ک عادی شده :^
ولی الان دعوا آدمیه :| ناموسیه فک کنم :/ بابام رفته ببینه چ خبره ..

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Dead Silence - 23-05-2016

نقل قول: تو هندسه پایه خیلی فرمولاشُ یادم میره :|
خیلی سادن آ ولی خیلیم شبیه هم :||||
از 8 تا تستی ک قراره بیاد س تارو بزنم هنر کردم :/ بس ک سخت میدن !
خدا به دادمون برسه elec 
___
دعا کنید معدلم بالا 18 شه به فلش خور صور میدم ^^ :ngh:  قول میدم :| فقط دعا کنید :|

آقا سپاسای شما رنگیه مال من نه -____-
من حسودیم شد ! -__-
یا منُ مدیر کنید یا رمز اکانتاتونُ بدید . زود ! :V

(23-05-2016، 19:53)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حسودیم شد ! -__-

جانم ؟ ×_×
محروم هم یکی از گزینه های خوبه ها !
نظرت راجع به این گزینه چیه بیبی ؟ D:

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 23-05-2016

چه عجب چارتا ادم ..

(23-05-2016، 19:57)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2016، 19:53)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حسودیم شد ! -__-

جانم ؟ ×_×
محروم هم یکی از گزینه های خوبه ها !
نظرت راجع به این گزینه چیه بیبی ؟ D:
دلیل محرومیت شادی خانوم ؟ =)) :V
الان یجایی مث آمریکا بودیم میتونسم بخاطر تهدیدت ازت شکایت کنم :V
ولی من ک بی جنبه نیسم .. میدونی ک ؟ Sleepy