انجمن های تخصصی  فلش خور
≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 421 ≈ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 421 ≈ (/showthread.php?tid=296254)

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 421 ≈ - _sehun_ - 15-04-2021

@#로진#
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-۲۰۲۱۰۴۱۴-۱۹۳۳۲۶-Instagram_afaf8.jpg

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 421 ≈ - Prometheus - 15-04-2021

(15-04-2021، 16:35)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2021، 16:31)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:/

دیوانگی کجاش عالم دارد؟ :'/

کاش دانایم عالمی داشت ._.

همش خوبه دیونگی
من ک دوس دارم
_
دانایی هم یکم شبیه دیونگیه
اما سخت تر
میدونی باید چه اتفاقی بیفته اما نتونی کاری انجام بدی..

._. دیوونگی بدتره که

هیچی نمیدونی هرکی رسید میزنه توسرت ._.

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 421 ≈ - βάરãɲ - 15-04-2021

(15-04-2021، 16:37)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2021، 16:35)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش خوبه دیونگی
من ک دوس دارم
_
دانایی هم یکم شبیه دیونگیه
اما سخت تر
میدونی باید چه اتفاقی بیفته اما نتونی کاری انجام بدی..

._. دیوونگی بدتره که

هیچکس جرعت این ک طرف ی دیونه برع رو نداره حتا باهاش حرف هم نمیزنن کلا پیگیرش نمیشن
_
اما خو ادمای دیگه همیشه مورد نقد قرار میگیرن*.*♡

(15-04-2021، 16:39)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2021، 16:37)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. دیوونگی بدتره که

هیچکس جرعت این ک طرف ی دیونه برع رو نداره حتا باهاش حرف هم نمیزنن کلا پیگیرش نمیشن
_

خوباش همون دیوونه بمون :/

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 421 ≈ - THEDARKNESS - 15-04-2021

@"☆coииoя☆"
تبعیض جنسیتی گذاشتن کار درستی نیست.

(15-04-2021، 16:41)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2021، 16:39)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

_

کلی گفتم /=
وگرنه ک همه از با من بودن لذت میبرن Cool
#زرشک

(15-04-2021، 16:43)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2021، 16:41)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلی گفتم /=
وگرنه ک همه از با من بودن لذت میبرن Cool
#زرشک

@"Musalick" حسام داش بیا بارانو جمع کن داره حق میگه D:::::::

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 421 ≈ - THEDARKNESS - 15-04-2021

(15-04-2021، 16:45)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2021، 16:43)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلی گفتم /=
وگرنه ک همه از با من بودن لذت میبرن  Cool
#زرشک

حسام پای اومدن نداره داداش یادت رفته داشت از درد میمرد

(15-04-2021، 16:45)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلی گفتم /=
وگرنه ک همه از با من بودن لذت میبرن  Cool
#زرشک

لعنتی اخه چرا Dodgy
Telegh_01

(15-04-2021، 16:46)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیییی الهی بگردم*.*

(15-04-2021، 16:46)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب میشه بچم...

(15-04-2021، 16:47)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعنتی اخه چرا Dodgy
Telegh_01

(15-04-2021، 16:46)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیییی الهی بگردم*.*

چون "چ" چسبیده به "را"

چقد من بامزم...توجه کردین 4fvf