انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 (/showthread.php?tid=297439)

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - Mohlek - 14-06-2021

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16230877239394

فحش محش هر چی دلتون میخواد بنویسین خالی کنین خودتونو :v

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - *Aɴѕel* - 14-06-2021

(14-06-2021، 22:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوهرممم^^

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - _sehun_ - 14-06-2021

(14-06-2021، 22:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 21:59)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^♥
رازت چیه لنتیییی .-.
میدونی ملی من بابام چشااش سبزه و پوست صورتش و دستش فقط سفید نیس مامانمم چشاش عسلیه و سفیدههه! خانواده مامان و بابام کلا همینطوورن
بنظرت من چرا اینطورم؟ .-. ازتو جوب اومدم آیا؟
باور میکنی استایل خوب به طور کل قیافه ادم تغییر میده؟!
میدونی منم ترکیبی از مامان و بابامم^^
تو هم مطمعنا همین طور

مثلا با مانتو زرد چ شالی بپوشم؟ .-.
شت من بد تیپم ولی مرتبم -_- مثلا با مانتو زرد شال هم رنگ شلوار جین کیف و کفش صورتی میپوشم و خیل ضایع/:
من چرا سبزم؟ .-. چرا چشام قهوه ایه؟ .-.
از خواهرم پرسیدم گف وقتی مامان تورو حامله بوه یادمه پس از تو جوب نیومدم .-.

(14-06-2021، 22:09)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 22:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوهرممم^^
جون دلم خانومی :v

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - شـــقآیــق - 14-06-2021

شب بخیر رفخا♥️

(14-06-2021، 22:09)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 22:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باور میکنی استایل خوب به طور کل قیافه ادم تغییر میده؟!
میدونی منم ترکیبی از مامان و بابامم^^
تو هم مطمعنا همین طور

شت من بد تیپم ولی مرتبم -_- مثلا با مانتو زرد شال هم رنگ شلوار جین کیف و کفش صورتی میپوشم و خیل ضایع/:

من اگه خودم بودم شال سفید
اما به رنگ تیشرت زیرش و کیف و کفشت و شلوارتم ربط داره
من خیلی سر ست کردن حساسم به شدتتتتت
اخ سوال منم همینهه.-.؟؟؟؟!

(14-06-2021، 22:10)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شب بخیر رفخا♥️

خوب بخوابی ژیگر♡

(14-06-2021، 22:10)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 22:09)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوهرممم^^

خوبی؟!<:
زن جدیدت چطوره؟!
کار اینا چطوره؟!

(14-06-2021، 22:06)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 22:04)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خوشگلتر از منی خیلی بیشتر
من با افکت اسنپ عکس میگیرم (:
شما طبیعی عکس میگیری جیگر(:♥️
یَک دفه دیگه بگی زشتی میام میکوشمت

منم با اسنپ چت میگیرم همیشه .-.

(14-06-2021، 22:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 22:09)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 22:10)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شب بخیر رفخا♥️

خوب بخوابی ژیگر♡

(14-06-2021، 22:10)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی؟!<:
زن جدیدت چطوره؟!
کار اینا چطوره؟!
مگه میشه تو ریپلایم کنی و بد باشم ؟ :v
بعد تو دیگه هبعشکی به چشم نمیاد...
زن نگرفتم کلا... :v

(14-06-2021، 22:13)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه میشه تو ریپلایم کنی و بد باشم ؟ :v
بعد تو دیگه هبعشکی به چشم نمیاد...
زن نگرفتم کلا...  :v

میدونی من بوی دروغو حس میکنم:v؟!

(14-06-2021، 22:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثلا با مانتو زرم چی بپوشم؟ .-. همه چیو بگو
منم حساسم متاسفانه لباس ندارم خیلی/:
توم اینطوری؟ .-.