انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] (/showthread.php?tid=265200)

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - * MASIHA * - 11-05-2017

(11-05-2017، 12:49)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:41)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:40)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:38)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:34)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب توام شرکت کن تو بحث ! ._.
هر چند هنوز باهات اشتی نکردم :/

مگه بحث سر توعه آخه ؟
نه اینکه من آشتی کردم !
سوء تفاهم نشه  من تو زندگیم منت کشی نکردم درسا خانوم !!
یه کلمه از خواهر عروس :|
تو برو همون لباس الهه رو بدوز :/

مگه من خیاطم ؟
خوبیش اینه لااقل من بلدم باهاش برم خرید لباس عروس !!!!
تو چی تو چنته داری ؟
خیلی چیزا ک اگه رو کنم ریا میشه :|

نترس ! ما میزاریم رو حساب صغر سن !

مثلا خیاطی ؟ 25r3025r30

خداحافظ مام رفتیم دیگه ...

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ - 11-05-2017

(11-05-2017، 12:55)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:54)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضیاشون بازگشایی کردن فق D:

الان همشون مثل چاه نفت ذخیره دارن :|||

تو کدوم علی بودی؟

دوست آرشام؟! ._.

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - -Demoniac- - 11-05-2017

(11-05-2017، 12:49)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:46)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهش میکنم :/ حیف لاستیک فرقون پنچر شده ._. وگرنه الان اینجارو اباد میکردین :/
البته اگه بتونین شیوا رو کنا ر بزنین :||||
(عارع :| راست میگی :/ منم الان یه هفتس میام اینجا )

اونم میزدیم کنار (:
شاید چون الان شیوا مهربون شده (:

(11-05-2017، 12:50)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:41)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:39)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:32)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهه رفت تو افق محو شه :/
+
محدثه خب تو بحث شرکت کن :|

رفتم کلا از جهان هستی محو بشم D:
اسی الان ناز نازی شده :/ اگه میخوای اول باید از اون بله رو بگیری :|

اسی اصا هست مگه :/

ما اهل این چیزا نبودیم باو ._.
ن بعضی وقتا با صنم تو اينستا باهاش حرف میزدیم ._.
الان خیلی وقته باهم حرف نزدیم ... ولی میدونم الان تلگرامم داره !

(11-05-2017، 12:58)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:49)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:41)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:40)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:38)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه بحث سر توعه آخه ؟
نه اینکه من آشتی کردم !
سوء تفاهم نشه  من تو زندگیم منت کشی نکردم درسا خانوم !!
یه کلمه از خواهر عروس :|
تو برو همون لباس الهه رو بدوز :/

مگه من خیاطم ؟
خوبیش اینه لااقل من بلدم باهاش برم خرید لباس عروس !!!!
تو چی تو چنته داری ؟
خیلی چیزا ک اگه رو کنم ریا میشه :|

نترس ! ما میزاریم رو حساب صغر سن !

مثلا خیاطی ؟ 25r3025r30

خداحافظ مام رفتیم دیگه ...
تا کی میخوای با این همه استعداد و نبوغ در طنزت منو از خنده سکته بدی ? :|
ب سلامت

منم دیگه ميرم دوستان ._.
خدافظ (:

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - Mïņ̃†êR - 11-05-2017

همش منو تگ کنید bathtime

گرما مردیم 2mo5

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - Jack Daniel'ѕ - 11-05-2017

(11-05-2017، 13:09)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو کدوم علی بودی؟

دوست آرشام؟! ._.
آره .. :|
~ Ali ~ بودم

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ - 11-05-2017

(11-05-2017، 13:58)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 13:09)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو کدوم علی بودی؟

دوست آرشام؟! ._.
آره .. :|
~ Ali ~ بودم

آها
یادم اومد ._.

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - امیر‌حسین - 11-05-2017

تو که نیستی پیشمممن ..
شبا سیگار میکشممممم :|

:://////

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - Maryam Farrokhy - 11-05-2017

Wow
چقد فعال بودن همه امروز :|
درسا امتحان ادبیات چطور بود؟؟؟

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - امیر‌حسین - 11-05-2017

درنا اسم کلوچه بود؟ =|

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - Maryam Farrokhy - 11-05-2017

(11-05-2017، 16:13)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درنا اسم کلوچه بود؟ =|
اره Big Grin
که اخر تبلیغاتش میگف : دُر دُر دُر درنا :|