انجمن های تخصصی  فلش خور
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ (/showthread.php?tid=58789)

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - mfire44 - 17-09-2013

چرا هیشکی به من ج نمیده؟
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 10

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - FARID.SHOMPET - 17-09-2013

نقل قول: چرا هیشکی به من ج نمیده؟

چون تنها چیزی که میگی تف کردنه!

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ~JaSmIn~ - 17-09-2013

(17-09-2013، 12:09)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 12:04)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 12:02)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 11:59)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 11:57)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا صبایی چی داری میگی سر گیجه میگره.Dodgy

واخعنی؟؟؟؟

آخه سر من گیج نمیرهBig Grin
هووووووووف نمیدونم شاید بگیره.

من فقد ی بار تو زندگیم سرم گیج رفت ک روی ی تاب که همش در حال حرکت بود خوابم بردBig Grin

دیگه یادم نیSleepy
من یه بار پسر خالم دستامو گرفت چرخوندم منم سرم گیج رفت دیه نمیدونمBig Grin

آوریـــن:|

(17-09-2013، 12:11)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مواضب خودت باش صبایی:p318:

Smile

چَشم هَر چی شومــآ بگیــنTongue

(17-09-2013، 12:12)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تف......

درود........

ویدا.......

جاسمین........

فرید.......

رومینا،.......

اِهــِم سَلآم

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - pink devil - 17-09-2013

هوففف ..
شب چِرتی بود دیشب !!!
بیخیال!
چه خبرااا ؟!

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - mfire44 - 17-09-2013

(17-09-2013، 12:37)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چرا هیشکی به من ج نمیده؟

چون تنها چیزی که میگی تف کردنه!
وای بالاخره یکی جواب داد بیا بخلم عجیجم
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 10

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - FARID.SHOMPET - 17-09-2013

نقل قول: چه خبرااا ؟!

دارم چیز میز می خونم امروز همش. وقت نکردم اخبار نگاه کنمBig Grin

این ژاپنی ها چه تاریخ معاصر توپی دارن!

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ~JaSmIn~ - 17-09-2013

سَ لآم بِ هَمتــون♥

(17-09-2013، 12:37)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 12:09)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 12:04)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 12:02)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 11:59)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واخعنی؟؟؟؟

آخه سر من گیج نمیره:D
هووووووووف نمیدونم شاید بگیره.

من فقد ی بار تو زندگیم سرم گیج رفت ک روی ی تاب که همش در حال حرکت بود خوابم برد:D

دیگه یادم نی:sleepy:
من یه بار پسر خالم دستامو گرفت چرخوندم منم سرم گیج رفت دیه نمیدونم:D

آوریـــن:|

(17-09-2013، 12:11)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مواضب خودت باش صبایی:p318:

:) ♥

چَشم هَر چی شومــآ بگیــن:P

(17-09-2013، 12:12)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تف......

درود........

ویدا.......

جاسمین........

فرید.......

رومینا،.......

اِهــِم سَلآم
عاقا دلیل تف کردنای من اینجاست. بابا ی بچه از آبجیش یاد میگیره دیگه

هم دارم بابک جهانبخش گوش می کنم هم درباره ی انقلاب میجی می خونم هم با شما گفتگو میکنم!

نَ خدافس

نمیخوام بِرَم!cryingcryingcrying

بــآی♥♥♥