افتخار کنیم - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: افتخار کنیم (/showthread.php?tid=98019) صفحهها:
1
2
|
افتخار کنیم - هیوای - 25-03-2014 ﭘﺎﺳﺦ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﻪ ﻛﻮﺩﻛﺎﻥ ﺧﻮﺩ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺗﺎﺭﻳﺦ ﻛﺸﻮﺭﺷﺎﻥ : ﭘﺪﺭ ﻣﺼﺮﻯ : ﻋﺰﻳﺰﻡ ﻛﺸﻮﺭ ﻣﺎ ﻳﻜﻰ ﺍﺯ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﻳﻦ ﺗﻤﺪﻧﻬﺎﻯ ﺩﻧﻴﺎﺳﺖ . ﭘﺪﺭ ﺍﻳﺘﺎﻟﻴﺎﻳﻰ : ﭘﺴﺮﻡ ﻛﺸﻮﺭ ﻣﺎ ﺯﻣﺎﻧﻰ ﺟﺰﻭ ﺍﻣﭙﺮﺍﻃﻮﺭﻯ ﻫﺎﯼ ﻗﺪﺭﺗﻤﻨﺪ ﺗﺎﺭﻳﺦ ﺑﻮﺩﻩ . ﭘﺪﺭ ﻳﻮﻧﺎﻧﻰ : ﭘﺴﺮﻡ ﻛﺸﻮﺭ ﻣﺎ ﺩﺍﺭﺍﻯ ﺗﻤﺪﻧﯽ ﻃﻮﻻﻧﻰ ﺑﻮﺩﻩ ﻓﻴﻠﺴﻮﻓﺎﻥ ﺑﺰﺭﮔﻰ ﺭﻭ ﻣﻌﺮﻓﻰ ﻛﺮﺩﻩ . ﭘﺪﺭ ﭼﻴﻨﻰ : ﭘﺴﺮﻡ ﻛﺸﻮﺭ ﻣﺎ ﺍﺯ ﺗﻤﺪﻧﻬﺎﻯ ﻛﻬﻦ ﺗﺎﺭﻳﺦ ﺑﻪ ﺷﻤﺎﺭ ﻣﻴﺮﻩ . ﭘﺪﺭ ﺍﻳﺮﺍﻧﻰ : ﻋﺰﻳﺰﻡ ﻛﺸﻮﺭ ﻣﺎ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﻳﻦ ﺗﻤﺪﻥ ﻭ ﺍﻣﭙﺮﺍﻃﻮﺭﻯ ﺗﺎﺭﻳﺦ ﺑﻮﺩﻩ ﻛﻪ ﺯﻣﺎﻧﻰ ﻣﺼﺮ ﻳﻜﻰ ﺍﺯ ﺍﻳﺎﻟﺘﻬﺎﻯ ﺍﻭﻥ ﺑﻪ ﺷﻤﺎﺭ ﻣﻴﺮﻓﺖ ، ﺩﺍﻧﺸﻤﻨﺪﺍﻥ ﻭ ﻓﻴﻠﺴﻮﻓﺎﻥ ﺑﺰﺭﮔﻰ ﺭﻭ ﻫﻢ ﻣﻌﺮﻓﻰ ﻛﺮﺩﻩ ، ﻫﻴﭽﻮﻗﺖ ﭘﺎﺩﺷﺎﻫﺎﻧﺶ ﺑﻪ ﻗﺼﺪ ﺍﺳﺘﺜﻤﺎﺭ ﺑﻪ ﻫﻴﭻ ﺳﺮﺯﻣﻴﻨﻰ ﻳﻮﺭﺵ ﻧﺒﺮﺩﻩ ﻭ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺣﺎﻣﻞ ﺗﻤﺪﻥ ﺑﻮﺩﻧﺪ ، ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﻳﻦ ﭘﺎﺩﺷﺎﻩ ﻛﺸﻮﺭﻣﻮﻥ ﻛﻮﺭﺵ ﻫﺴﺖ ﻛﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﻗﻮﺍﻧﻴﻦ ﺣﻘﻮﻕ ﺑﺸﺮﺵ ﺯﺑﺎﻧﺰﺩ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﻣﺜﻞ ﻓﺮﻋﻮﻥ ﻭ ﺳﺰﺍﺭﻫﺎ ﻭ ﺳﺮﺩﺍﺭﺍﻥ ﺧﻮﻧﺨﻮﺍﺭ ﻳﻮﻧﺎﻧﻰ ﻭ ﭼﻴﻨﻰ ﻇﺎﻟﻢ ﻧﺒﻮﺩﻩ ... زنده باد ایران و ایرانی...درود بر کوروش بزرگ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: افتخار کنیم - Navisa. - 25-03-2014 درسته كه تاريخ و گذشته يك ملت مهم هستش ولي حال و اينده مهم تره اي كاش هنوزم به اندازه گذشته هامون ميتونستيم بهش واقعا افتخار كنيم سپاس RE: افتخار کنیم - آماتیس - 25-03-2014 واقعا افتخار میکنم... RE: افتخار کنیم - pardis 17 - 25-03-2014 واقعا افتخار کردم RE: افتخار کنیم - هیوای - 27-03-2014 1 -اولین مردمانی که سیستم اگو یا فاضلاب را جهت تخلیه آب شهری به بیرون
از شهر اختراع کرد ایرانیان بودند
2- اولین مردمانی که اسب را به جهان هدیه کردند ایرانیان بودند 3- اولین مردمانی که حیوانات خانگی را تربیت کردند و جهت بهره مندی از آنان استفاده کردند ایرانیان بودند
4 - اولین مردمانی که مس را کشف کردند ایرانیان بودند 5-اولین مردمانی که آتش را در جهان کشف کردند ایرانیان بودند 6- اولین مردمانی که ذوب فلزات را آغاز کردند ایرانیان بودند در شهر سیلک در اطراف کاشان 7- اولین مردمانی که کشاورزی را جهت کاشت و برداشت کشف کردند ایرانیان بودند 8- اولین مردمانی که نخ را کشف کردند و موفق به ریسیدن آن شدند ایرانیان بودند 9- اولین مردمانی که سکه را در جهان ضرب کردند ایرانیان بودند 10- اولین مردمانی که عطر را برای خوشبو شدن بدن ساختند ایرانیان بودند 11-اولین مردمانی که کشتی یا زورق را ساختند ایرانیان بودند به فرمان یکی از پادشاهاندیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. زن ایرانی 12- اولین ارتش سواره نظام در دنیا توسط سام ایرانی با 115 سرباز اختراع شد 13-آیا میدانید : اولین مردمانی که حروف الفبا را ساختند در 7000 سال پیش در جنوب ایران ، ایرانیان بودند 14- اولین مردمانی که شیشه را کشف کردند و از آن برای منازل استفاده کردند ایراینان بودند 15- اولین مردمانی که زغال سنگ را کشف کردند ایرانیان بودند
RE: افتخار کنیم - sara1100 - 27-03-2014 افتخار کردم... RE: افتخار کنیم - (WOLF) - 27-03-2014 افرین
RE: افتخار کنیم - Ayda khoshgele - 27-03-2014 بابا ما ایرانیم ها کسی نمیتونه به ما چیزی بگه ولی ای کاش بتونیم فرهنگایی مثل زباله ریختن یا خاره نوشتن رو جاهای عمومی رو ترک کنیم RE: افتخار کنیم - هیوای - 05-04-2014 یکی از سرزمین های تحت فرماندهی کوروش دست به اغتشاش زدند . یکی از مشاوران کوروش که کروزوسنام داشت و یکی از پادشاهان شکست خورده از کوروش بود درباره مردم آن شهر گفت : مردان صحرانشین به علت نوع تربیت و مردانگی ای که به آن افتخار می کنند مردمی جنگاورند و باز این امکان وجود دارد که علیه تو شورش کنند . اگر می خواهی شورش را در آن ها بخوابانی , شمشیر را از آن ها بگیر و شراب را میان آن ها رواج بده . تا شراب بنوشند و چنگ بنوازند . آن وقت می بینی که چگونه شمشیر را کنار می گذارند و مردمی بی آزار می شوند . به نظرتو کوروش چی جواب می ده ؟؟؟؟ کوروش گفت : من به جای شراب درس مردانگی در برابر مردانگی را به آن ها می آموزم . مشاور دیگر کوروش بعد از رفتن کروزوس گفت : آیا نمی خواهید کروزوس را مجازات کنید ؟ ( چون اغتشاشات به طور غیر مستقیم به کروزوس مربوط می شد) و کوروش جواب داد : او علی رغم عیاشی مرد باهوشی است , به هر حال او روزی پادشاه ۱۴ کشور بوده و تجربیات زیادی دارد . من او را آزاد می گذارم و در عوض از فکرش استفاده می کنم RE: افتخار کنیم - ✘PETER✘ - 05-04-2014 جالب بود ممنونم |