انجمن های تخصصی  فلش خور
عاشقانه زندگی کنید (طنز) !!!به جون عشقم این خیلی باحاله!باور نمیکنی بیا بخونش - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: عاشقانه زندگی کنید (طنز) !!!به جون عشقم این خیلی باحاله!باور نمیکنی بیا بخونش (/showthread.php?tid=71832)

صفحه‌ها: 1 2 3

عاشقانه زندگی کنید (طنز) !!!به جون عشقم این خیلی باحاله!باور نمیکنی بیا بخونش - இFATEMEHஇ - 01-12-2013

همایشی برای بانوان با عنوان چگونه با همسر خود عاشقانه زندگی کنید برگزار شده بود، توی این همایش از خانم ها سوال شد که:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عاشقانه زندگی کنید (طنز) !!!به جون عشقم این خیلی باحاله!باور نمیکنی بیا بخونش 1

چه کسانی عاشق همسرانشون هستند؟

همه زنها دستاشون رو بالا بردن

سوال بعدی این بود که : آخرین باری که به همسرتون گفتید عاشقش هستید کی بود؟

بعضی ها گفتن امروز … بعضی ها گفتن دیروز… بعضی ها هم گفتند یادشون نمییاد

بعد ازشون خواستند که به همسرانشون اس ام اس بفرستند و بگن: همسر عزیزم من عاشقت هستم
همه اینکار رو کردند

ازشون دوباره درخواست کردند گوشیشون رو بدن به کناریشون تا جواب اس ام اسهایی که براشون اومد بود رو بلند بخونن

خوب یکسری از جواب اس ام اس ها رو براتون نوشتم:

- شما؟

- اوه مادر بچه های من ، مریض شدی؟

- عزیزم منم با منی؟

- حالا که چی ؟ بازم ماشین رو کجا کوبوندی؟

- من منظورت رو متوجه نمی شم؟

- باز دوباره چه دست گلی به آب دادی؟ این سری دیگه نمی بخشمت

- ؟؟!!

- خوب برو سر اصل مطلب ، چقدر پول لازم داری؟

- من دارم خواب می بینم؟

- اگه نگی این اس ام اس رو واقعا برای کی فرستادی قول میدم یکی رو بکشم

- ازت خواستم دیگه تو مشروب خوردن زیاده روی نکنی

- لطفاً با من تماس بگیر!

- من سر کارم بعد اس ام اس میدم بهت

RE: عاشقانه زندگی کنید (طنز) !!!به جون عشقم این خیلی باحاله!باور نمیکنی بیا بخونش - امیلی 2000 - 04-01-2014

خیلی با حال بود

RE: عاشقانه زندگی کنید (طنز) !!!به جون عشقم این خیلی باحاله!باور نمیکنی بیا بخونش - இFATEMEHஇ - 04-01-2014

(04-01-2014، 16:01)امیلی 2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی با حال بود

به قول خودت که میگی ناسپاس بسپاس!
چرا سپاس ندادی؟؟؟؟؟؟

RE: عاشقانه زندگی کنید (طنز) !!!به جون عشقم این خیلی باحاله!باور نمیکنی بیا بخونش - shervin 007 - 04-01-2014

خخخخخخ باحال بود

RE: عاشقانه زندگی کنید (طنز) !!!به جون عشقم این خیلی باحاله!باور نمیکنی بیا بخونش - hasti14 - 04-01-2014

تکراری

RE: عاشقانه زندگی کنید (طنز) !!!به جون عشقم این خیلی باحاله!باور نمیکنی بیا بخونش - tyjtfhdhr - 04-01-2014

خخخخخخخخخخخخ باحال بود

RE: عاشقانه زندگی کنید (طنز) !!!به جون عشقم این خیلی باحاله!باور نمیکنی بیا بخونش - ρѕуcнσραтн - 07-01-2014

دمت هرچیدوس داشتیBig GrinBig GrinBig Grin

RE: عاشقانه زندگی کنید (طنز) !!!به جون عشقم این خیلی باحاله!باور نمیکنی بیا بخونش - ✘PETER✘ - 24-01-2014

خوب بود

RE: عاشقانه زندگی کنید (طنز) !!!به جون عشقم این خیلی باحاله!باور نمیکنی بیا بخونش - نازدخت - 24-01-2014

دمت بخاری          خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ باحال بود

RE: عاشقانه زندگی کنید (طنز) !!!به جون عشقم این خیلی باحاله!باور نمیکنی بیا بخونش - ☆รคђคг★ - 06-04-2014

+3پآس