انجمن های تخصصی  فلش خور
░░▒▓███►بـــــــه بـَعضـیــــــا هــَـــم بـایـــــــد بگــــــــی:(◕‿-) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: ░░▒▓███►بـــــــه بـَعضـیــــــا هــَـــم بـایـــــــد بگــــــــی:(◕‿-) (/showthread.php?tid=71244)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

░░▒▓███►بـــــــه بـَعضـیــــــا هــَـــم بـایـــــــد بگــــــــی:(◕‿-) - ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ - 27-11-2013

ســـــلام

دوســـت داری چــــی بگــی به بعضیــــا:

حـــواسمـــون هستــــ خــواستــــی بگــو

,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸- o(^_^)oo(^_^)o ,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-

بـه بـَعضـیـا هـَم بـایـد گفـت :
رفـتـی ؟ !
پـَس از تـو جـوب بـرو که در جـَریـان بـاشـی !

به بعضیا باید گفت:عزیزم خودتو به ما نچسبون

ما فقط دوبار باهم خندیدیم..

بآس بـِ بَعضآع گـفت:

اگهـ نمیتونیـ آدَم بـآشی حَداَقَـ ـل حیـ ـوون بی آزآری بــ ـآـش×!×

بـ بعضیــا باس بگی :

عزيزم، مرهم بودنت بخوره تو ســـرت ؛

شما درد بي درمـــان نبـــاش ما را بـــَــس !

بــ بعــضــيا باس گــفت:

گاز نگــير عــزيــزم !!

مــن فــقــط ميخــوام بهــت محبــت کنم، همــــين ...!!!(:

RE: ░░▒▓███►بـــــــه بـَعضـیــــــا هــَـــم بـایـــــــد بگــــــــی:(◕‿-) - ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ - 28-11-2013

یعنی کسی نیست که بگه به بعضی ها باید چی گفت ای بابااااااااااااااااا

RE: ░░▒▓███►بـــــــه بـَعضـیــــــا هــَـــم بـایـــــــد بگــــــــی:(◕‿-) - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 28-11-2013

به بعضیام بایس گفت
عزیزم پَرچَــــҐِ تو
بــا ، لآســ✗ــ
بآلــ✔ــآس...

RE: ░░▒▓███►بـــــــه بـَعضـیــــــا هــَـــم بـایـــــــد بگــــــــی:(◕‿-) - katy20 - 28-11-2013

امضای منو نگاه کنید

RE: ░░▒▓███►بـــــــه بـَعضـیــــــا هــَـــم بـایـــــــد بگــــــــی:(◕‿-) - I LOVE YOU FARHAD - 28-11-2013

باشه میگم Big GrinBig Grin

RE: ░░▒▓███►بـــــــه بـَعضـیــــــا هــَـــم بـایـــــــد بگــــــــی:(◕‿-) - zahra1377 - 28-11-2013

به بعضیا هم بایدگفت این تو بودی که باختی نه من.
من کسی روازدست دادم که دوسم نداشت ولی تو کسی رو ازدست دادی که عاشقت بودcrying

به بعضیام باید بگی:عرعر نکنی هم خر بودنت ثابت شدس...

RE: ░░▒▓███►بـــــــه بـَعضـیــــــا هــَـــم بـایـــــــد بگــــــــی:(◕‿-) - ...seleana gomz - 28-11-2013

به بعضیا باید گفت این کار از تو بعید نبود میدونست میکنی ولی خواستم حواس جمعیتو ببینم

RE: ░░▒▓███►بـــــــه بـَعضـیــــــا هــَـــم بـایـــــــد بگــــــــی:(◕‿-) - zahra1377 - 28-11-2013

به بعضیام باید بگی:تو خعلی با کلاسی قبول اما من عادتمه همیشه کلاسارو میپیچونم...

(28-11-2013، 12:15)...seleana gomz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به بعضیا باید گفت این کار از تو بعید نبود میدونست میکنی ولی خواستم حواس جمعیتو ببینم
به بعضیام باید گفت:عه؟؟؟؟شما همونی هستی که هیچ خری نیستی؟؟؟میشه یه امضا بدی؟؟؟؟؟؟؟

RE: ░░▒▓███►بـــــــه بـَعضـیــــــا هــَـــم بـایـــــــد بگــــــــی:(◕‿-) - ❤fateme ❤ - 28-11-2013

به بعضیا باید گفت اگه نون و نمک کسی رو خوردی

لازم نیست حتما گهشم بخوری!

RE: ░░▒▓███►بـــــــه بـَعضـیــــــا هــَـــم بـایـــــــد بگــــــــی:(◕‿-) - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 28-11-2013

بعضا باس گفت!!!
اونی که واسط کف میکنه دلستره!!!
نع من!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin