اس ام اس های تیکه دار با موضوع دروغگویی،اس ام اس فاز سنگین و تیکه دار (: - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس های تیکه دار با موضوع دروغگویی،اس ام اس فاز سنگین و تیکه دار (: (/showthread.php?tid=65312) |
اس ام اس های تیکه دار با موضوع دروغگویی،اس ام اس فاز سنگین و تیکه دار (: - Ƒαкє ѕмιƖє - 22-10-2013 بعضی جمله ها هستن به مرور تبدیل به دروغ می شن ! مثله : « پنیر تازه رسید » رو شیشهی بقالی ! یا مثله « دوست دارم » ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ رفتنت را خیالى نیست ! فقط مانده ام جکونه در جشمانى به آن زلالى جا داده بودى آن همه دروغ را . . . ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ به خاطر من بخند حتی به دروغ ! گاهی باید به کسی تنفس مصنوعی داد . . . ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ هیچوقت به کسی که بهت اعتماد داره ، دروغ نگو ؛ هیچوقت به کسی که بهت دروغ میگه ، اعتماد نکن . . . ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ باور کن من هرگز لایق دوستت دارم های تو نبودم ؛ ملتمسانه از تو میخواهم : دوستت دارم هایت را به کسی بگویی که لایق دروغهایت باشد . . . ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ دروغ رو همه میگن ! اما اونجاش به آدم فشار میاد که همراه با شنیدن دروغ ، خر هم فرض بشی ! ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ بزرگترین دروغت را یادت هست ؟ گفته بودی من همیشه راست می گویم ! ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ تا دروغ نباشی ، به حقیقی بودنِ دیگری شک نمیکنی . . . ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ متاسفم نه برای تو که دروغ برایت خود زندگیست نه برای خودم که دروغ تنها خط قرمز زندگیست ! برایم متاسفم که چرا مزه ی عشق را از دست تو چشیدم ! تا همیشه در شک دروغ بودنش بمانم . . . ! ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ همه درست شبیه هم هستند فقط بعضی ها بهتر و باورکردنی تر دروغ میگویند ! ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ دیوانگی های دلم را به دل نگیر ! دست خودش نیست ، طفلک باور کرده بود دروغ دوست داشتنت را . . . ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ نه تو دروغگو نیستی من حواسم پَرت بود . . . گفته بودی دوستم داری ” بی اندازه ” خوب که فکر میکنم تازه می فهمم که ” بی اندازه ” یعنی چی . . . ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ هر روز ” دماغ ها ” کوچکتر می شود و دروغ ها بزرگتر ! ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ برای اصیل بودن کافیست که دروغ نگویی ! آغاز اصالتِ خوب همین است ، که نخواهی چیزی باشی که نیستی . . . ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ بغض نیمه کاره تکرار دروغ هایت گلویم را می فشارد ! چشم هایم را می بندم از ساده لوحی ! بی شرم خاطراتم ! بیزارم آنگاه که از خودم می پرسم : « هنوز دوستم دارد ؟! ، حتی به دروغ » ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ خدایا بگذار گوش هایم سنگین بمانند ! سمعک را می خواهم چکار ؟ وقتی شنیدنی های این دنیا یا دروغ اند یا گناه . . . ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ نترس جانم ! . ظرفیت باور من به اندازه ی همه ی دنیاست تو دروغت را بگو ! ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ یه زمانی می گفتن از تو چشماش میشه فهمید راست میگه یا دروغ . . . اما حالا دیگه اینقدر توانمند شدن بعضیا که با چشمشونم دروغ میگن ! ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ به بعضیا هم باید بگی : یه خورده راست بگو ببینم بلدى ! ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ دستگاه مشترک مورد نظر از دست “ دوستت دارم ” های دروغ تو خاموش است، لطفا دیگر تنهایش بگذار . . . ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ قدیما تا کسی مجبور نبود ، دروغ نمی گفت ؛ الان تا کسی مجبور نباشه ، راست نمی گه ! ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ تو خودت را رنگ زدی ، تا شیبه خاطرات این آدم ها باشی ؟ شاید فراموش کردی ، که این آدم ها رنگین کمان را با دروغ های خود رنگ میکنند ! تو برای آنها، حتی معنی بی رنگی را هم نداری ! کاش سیاه و سفید بودی ! تا باورشان میشد، تو شیبه دروغ های رنگیِ آنها نیستی ! شبیه حقیقتِ خودت هستی ! دم از مردونگی نزن سنگینـــه سرفت می گیره ===================== نشسته ام کجا؟ کنار همان چاهی که تو برایم کندی عمق نامردی ات را اندازه می گیرم ===================== ﯾﻪ ﺳﺮﯾﺎ ﺁﻏﻮﺷﺸﻮﻥ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻐﻞ ﻧﯿﺴﺖ ! ﺗﻮﺍﻟﺖ ﻋﻤﻮﻣﯿﻪ … ===================== سرد بودنـــــم را بگــــذار به حساب گرم بودنت با دیگران ===================== همه درست شبیه هم هستند فقط بعضی ها بهتر و باورکردنی تر دروغ می گویند ===================== تنها چیزی که تو زندگیم به صورت تخصصی بهش تسلط دارم انتخاب آدم های اشتباه برای دوست داشتنه ===================== بعضی آدما مثل لیوان می مونن زیادتر از ظرفیت که بهشون بها بدی سر ریز می کنن اول خودشونو به گند میکشن بعد دور و برشون رو ! ===================== به کر م های اطرافتان پیله نکنید توهم پروانه شدن می گیرند ===================== گاهی فکر می کنم بعضی ها همان بعضی ها بمانند بهتر است ===================== حالم از کلمه ی عزیزم و عشقم بهم می خوره من رو همون ببین صدا کن بی ریایی شرف دارد به ریا کاری ===================== لطفا اگر قصد ماندن ندارید از هر گونه بودن هم خودداری کنید ===================== آنقدر مرا از رفتنت نترسان، قرار نیست همیشه بمانیم روزی همه رفتنی اند … ماندن به پای کسی معرفت می خواد نه بهانه ===================== به جهنـم که نیــــستی مگـر مغـول ها یک قـرن تمـام حمله نکردنـد ..؟ مگر نگـذشت ..؟ نبـودن تـو هـم مـی گـذرد ..! ===================== حس خوب داشتن حال خوب داشتن روز خوب داشتن نعمتیست که رفتنت به من هدیه کرد ! ===================== بعضیا مرگ مغزی شدن انگار هر روز قلبشون رو اهدا می کنن به یکی ===================== به بعضیام باید گفت اگـــــه حس می کنــی خیلـــــــی بارتـــــه واست گاری بگیرم ===================== بعضی جمله ها هستن به مرور تبدیل به دروغ میشن مثله پنیر تازه رسید رو شیشهی بقالی یا مثله دوست دارم تو ===================== یادت باشه گلم ! وقتی که داری گنده تر از دهنت حرف می زنی منتظر جر خوردن دهنتم باشی ===================== ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺍﺯ ﺩﺳﺘﺖ ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﺑﺮ ﻣﯿﻮﻣﺪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯼ ﺣﺎﻻ ﻧﻮﺑﺖ ﭘﺎﻫﺎﺗﻪ ﮔﻮﺭﺗﻮ ﮔﻢ ﮐﻦ ===================== خیالبافی بیش نبود آدم بودنت خودم را گول می زدم که در حد منی ===================== ﻗﺎﻧﻌﻢ ﺍﻭ ﻗﺴﻤﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﻡ ﺑﻮﺩ ﻗﺮﺑوﻥ ﺩل خودم ﻛﻪ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﻡ ﺧﻮﺭ ﻧﻴﺴﺖ ===================== خاکستر سیگارم را به تو ترجیح دادم چون که او تنها حنجره ام را به آتش کشید ولی تو تمام وجودم را ===================== بعضی آدمــا میخ دارن گیر می کنی بهشون نخ کش می شی به زور باید جدات کنن ! ===================== خائــــــــن بودن کار راحتیــــــــه یه کار سخت تر مثل وفــــــــــآدار بودن رو امتحان کن ===================== متاسفم که چرا مزه عشـــــــق را از دست تــــــو چشیــــدم تا همیشه در شک دروغ بودنش بمـــانم ===================== امروز باورم شد که تو خسته تر از آن بودی که بفهمی دوست داشتنم را از من که گذشت اما… هرجا که هستی خسته نباشی ===================== به بعضیا باید گفت : ﻛــﺎﺷــﻜـی ﺷـُـﻌـﻮﺭﺗﻢ ﻣـِﺜـﻞ ﻟـﻴـﺴـﺖ ﺩﻭﺳــﺘـﺎﺕ ﻫــﺮ ﺭﻭﺯ ﺑـﻪ ﺗــﻌـﺪﺍﺩﺵ ﺍﺿــﺎﻓـﻪ ﻣــﻴـﺸـﺪ! ===================== احترام گذاشتن به بعضیا مثه تکون دادن پارچه ی قرمز جلوی گاوه ! ===================== جلوی کوه داد بزنی محبت بر می گردد محبت ! تو از سنگم کمتری ؟ ===================== سکوت و صبوریم را به حساب ضعف و بی کسی ام نگذار دلم به چیز هایی پایبند است که تو یادت نمی آید ببخشید اگه زیاد بود . . . (: سپاس از استقبال و نظرات شما . . . RE: اس ام اس های تیکه دار با موضوع دروغگویی،اس ام اس فاز سنگین و تیکه دار (: - Mïņ̃†êR - 22-10-2013 مرسی خیلی بدردم خورد RE: اس ام اس های تیکه دار با موضوع دروغگویی،اس ام اس فاز سنگین و تیکه دار (: - Ƒαкє ѕмιƖє - 22-10-2013 (: خوشحالم که بدردت خورد شیوا گلی (: RE: اس ام اس های تیکه دار با موضوع دروغگویی،اس ام اس فاز سنگین و تیکه دار (: - رونیکاا - 24-10-2013 واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای چیکار کردی مرسی خیلی ممنونم..... RE: اس ام اس های تیکه دار با موضوع دروغگویی،اس ام اس فاز سنگین و تیکه دار (: - ♣♦♠l♥k♠♦♣ - 25-10-2013 خوبوداون عکسه که گذاشتی زیرگلویه پسره رو...... RE: اس ام اس های تیکه دار با موضوع دروغگویی،اس ام اس فاز سنگین و تیکه دار (: - ♂ǺŘŤĬŊ♂ - 25-10-2013 عالی بود عزیزم . . .(((: خیلی موضوعای جالبی میزاری آیسان فدات ((((= RE: اس ام اس های تیکه دار با موضوع دروغگویی،اس ام اس فاز سنگین و تیکه دار (: - Ƒαкє ѕмιƖє - 25-10-2013 (25-10-2013، 21:01)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سپاس پسر دایی محمد ((: ، نظره لطفته محمد فدات (: RE: اس ام اس های تیکه دار با موضوع دروغگویی،اس ام اس فاز سنگین و تیکه دار (: - ≧^◡^≦ پویا ≧^◡^≦ - 26-10-2013 مرسی خیلی خوب بود سپاس RE: اس ام اس های تیکه دار با موضوع دروغگویی،اس ام اس فاز سنگین و تیکه دار (: - آرامش - 26-10-2013 مرسی گلم خیلی خوب بود +سپاس RE: اس ام اس های تیکه دار با موضوع دروغگویی،اس ام اس فاز سنگین و تیکه دار (: - negin .m - 26-10-2013 واقعاااااااااااااا قشنگ بود ممنونم عزیزم :bighug: |