![]() |
عشق تتلو ها بیان تو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: عشق تتلو ها بیان تو (/showthread.php?tid=40962) |
عشق تتلو ها بیان تو - @adrian@ - 28-07-2013 ![]() سلام اینجا چندتا عکس واخبارازتتلوگذاشتم امیدوارم خوشتون بیاد نظریادتون نره.درضمن چنتا متن اهنگاشم دارم. اگه متن اهنگای دیگه راخواستین تونظراتون بنویسین سریع براتون میارم. ![]() ![]() اینم یه وال پیپرخوشگل ![]() اینم پیام تتلو که براتون گذاشتم AMIR TATALOO:ما که پامون بخیه داره و داریم آنتی بیوتیک میخوریم و نمیتونیم روزه بگیریم ، به هر حال نماز روزه هاتون قبول باشه و ما رو هم فراموش نکنید سَرِ سفره های افطاریتون عاشقتونم♥
AMIR TATALOO:خوب تازگیا پیجهای قلابی یاد گرفتن تا ما اینجا اطلاع رسانی میکنیم دی اکتیو میکنن و چند روز بعد دوباره فعال میکنن ! لطفا این لینک رو یادتون باشه که دیگه گولشو نخورین ! facebook.com/profilefan
AMIR TATALOO: اگه حتی یکم برای من ارزش قائلین این مطلب رو به اشتراک بذارین و تبلیغات کنید :
آلبوم (تتلیتی) ۱۰۰% تو شهریور بیرون میاد ! این آلبوم ۱۵ تا آهنگ داره که شما ۶ تاش رو شنیدین ( ۱.مغز در رفته ، ۲.حس معمولی ، ۳.کی از پشت لباستو میبنده ، ۴.الو ۲ ، ۵.خونه خوبه ، ۶.یه چیزی بگو ) ۹ تا از آهنگها جدید هستن که همزمان با هم تو شهریور یعنی ماهی که به دنیا اومدم بیرون میان و این آلبوم آخرین آلبوم غیر مجاز من هست ! همه چیزم رو تو این آلبوم گذاشتم همهٔ وجودمو همهٔ اعتقاداتم و حتی همهٔ سرمایم رو و این آلبوم رو با تمام وجودم به صورت کاملا رایگان بهتون کادو میدم ! باور کنید هرچی که داشتم همین بود همهٔ زندگیم مال شما میشه احتمالا روز اول شهریور ♥ عاشقتونم ♥
AMIR TATALOO:از دیروز ۱۰۰۰ تا مسیج اومده ! راستشو بخواین سر یه جریان عصبانی شدم با لگد زدم به میز هم قوزک پام "مو" ورداشته هم، شیشهٔ میز تاندوم و پارهٔ کرده و بخیه و این حرفا ولی الان خوبم و اینو نگفتم که نگران شین ، فقط خواستم بگم که اگه یکم کمتر میام بخاطر این قضیه هست وگرنه که من عاشقتونم اینم از عکسش ! ببینین چیز خاصی نیست خواهش میکنم نگران نباشین ![]() خوب امید وارم تااینجا از @adrian@راضی باشین
تابقیش.
![]() ![]() ![]() تتلو خواسته که این شعرا بخونین ونظر بدین .شما نظربدین منم پیامتون را
براش میذارم
![]() ...نظراتونو راجع این شعر بگید..به صورت رپ بخونید
نمیخوام تقلید کنم مثل بقیه آوازه خونا/مثل اون گروه تلاطم یا محسن راما![]() نمیخواماز رو موزیکای تتل آهنگ بسازم/میخوام بگم دوسش دارم با همه چیزش میسازم حرف من اینه وقتی یکی مثل تتل/پیدا میشه بدون 2رویی و دَغَل وقتی اون از اعماق وجود شعر مینویسه/نباید بازیچه گرفت اون زندگیش خودنویسه وقتی با آهنگاش اشک میشه از چشات سرآزیر/وقتی اون باعث میشه زندگیتو نبازی وقتی همه امیدِ یه دختر شده امیر ِ تتلو/وقتی که اون سرور توی قلب هممون آخه چرا باید به هر کارو رفتارش گیر داد؟/وقتی اون میخونه همه میکنن دادو بیداد که ای بچه سوسول کیه چیزی جز مِذقون نداره؟/لعنتی شیطون پرسته دین و ایمون نداره حرف در میآرن واسش میگن همجنس بازه/با این حرفا حق نداره از زندگیش ببازه؟؟ با همه این حرفا امیر برو پشتتیم/ما هممون منتظر ترقی و رشدتیم تو میتونی،به چیزی جز موزیک فک نکن/ما خونوندتیم هنوز،مارو ول نکن __________________________________________________________________ سلام بچه ها یه گروهی به اسم تلاطم یه آهنگ به حمایت از عمو خوندن دانلودش کنید اینم لینک دانلودش: http://bia2ahang.org/431/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-%D8%AA%D9%84%D8%A7%D8%B7%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85.html ![]() ![]() ![]() ![]() واستون اعتراف نامه تتلوروگذاشتم. [rtl]اعتراف نامه[/rtl] [rtl]اعتراف : من دیگه گوشواره هم ندارم ! البته چیز بدی نبود ولی دیگه کلا خیلی از اخلاقهای قبل و ندارم ! من دیگه به هیچ وجه از کشورم نمیرم و دیگه واقعا عاشق شدم ، عاشق کارم ، عاشق خونم ، عاشق شما ! من تغییر و تو خودم میبینم و واقعا خودم و بستم به مسیرم ، کارم ! ولی راستش نمیدونم چرا یهو اینجوری شد و اینجوری شدم!!؟؟؟ فقط یه چیز و میدونم که شماها با من اینکار و کردین و همهٔ این تغییرها به خاطره شما س !! به عشق شما من بهترین خوانندهٔ ایرانی میشم چون شما بهترین و با معرفتترین هوادارای دنیا هستین ♥ دوستتون دارم ♥ ![]() ![]() [/rtl] [rtl]متن آهنگ "سنه حیران "امیر[/rtl]
[color][size][font][rtl][color][size][/size][/color][/rtl][/font][/size][/color] اینم از تکست آهنگ "سنه حیران" از عمو تتل:♥♥
آق نادر بریم ؟! خیلی نوکرم .. هه هه هه میدونید چرا این آهنگو خوندم ؟! چون دوست داشتم ! امیدوارم شما هم دوست داشته باشید ، هه اومدم از رشت اومدم، بی برو برگشت اومدم راهِ جادّه بسته بود و من از راهِ دشت اومدم با یه ماشین و یه ویلای درندشت اومدم بچّه تبریز اومدم و با یه قِرِ ریز اومدم سَنَه حیران اومدم و دنبالِ جیران اومدم من بی دوشواری پریدم پشتِ نیسان اومدم داخ داخ داراخ داخ داخ ، عاشقشم من آخ آخ همین روزا میخرم واسش یه دونه بنزِ می باخ داخ داراخ داخ داخ ، عاشقشم من آخ آخ خودشو به قلبِ من بدونه قِصّه اِنداخت بچّه تهران اومدم و من مردِ میدان اومدم با یه پیکانِ اتاق هفتِ جوانان اومدم من با کلّه مثلِ زین الدّینِ زیدان اومدم از لرستان اومدم و با چندتا مهمان اومدم من قوی هیکل مثه رستمِ دستان اومدم مرز و بسته بودن و با صدتا داستان اومدم داخ داخ داراخ داخ داخ ، عاشقشم من آخ آخ همین روزا میخرم واسش یه دونه بنزِ می باخ داخ داراخ داخ داخ ، عاشقشم من آخ آخ خودشو به قلبِ من بدونه قِصّه اِنداخت آره من بَدم ، من بَدم اصَن از هرجایی بگی اومدم آره مشکل از منه مثلاً وقتایی قری اومدم ولی دوست داشتم ، آره دوست داشتم اصفِهونی اومدم ، تو این گرونی اومدم گز خریدم من برات و ریختم تو گونی اومدم بچّه شیراز اومدم ، از فِلکه ی گاز اومدم حال نداشتم که بیام با منّت و ناز اومدم داخ داخ داراخ داخ داخ ، عاشقشم من آخ آخ همین روزا میخرم واسش یه دونه بنزِ می باخ داخ داراخ داخ داخ ، عاشقشم من آخ آخ خودشو به قلبِ من بدونه قِصّه اِنداخت این آهنگ یه ملودیِ قدیمی بود ، هیچ ربطی هم به رپ نداشت شاد باشینپ ![]() ![]() ![]() [rtl]ما که خوابـــــــیم[/rtl] [rtl]تتلو:هر کی دیر بخوابه با تیر میزنمش!!!! ![]() ![]() ![]() خوب تموم شد حالانوبت شماست که سپاس بارونم کنین ![]() [/rtl] RE: عشق تتلو ها بیان تو - نسترنم - 05-08-2013 مرسی عزیزم جفتمون عشق تتلوییما RE: عشق تتلو ها بیان تو - * Exceptional girl * - 05-08-2013 دوسش دارم خیلی زیاد سپاس ![]() RE: عشق تتلو ها بیان تو - RєƖαx gнσѕт - 05-08-2013 خیلی دوسش دارم RE: عشق تتلو ها بیان تو - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 09-08-2013 خیلی دوسش دارم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: عشق تتلو ها بیان تو - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 09-08-2013 ممنون.صداش تکه ![]() RE: عشق تتلو ها بیان تو - monster girl+ - 09-08-2013 عاشقشمممم RE: عشق تتلو ها بیان تو - fatima1378 - 12-08-2013 عاشقشم RE: عشق تتلو ها بیان تو - -Edgar - 12-08-2013 ممنون RE: عشق تتلو ها بیان تو - گریس - 12-08-2013 عاشقشم |