روحانی مچکریم(طنز) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: روحانی مچکریم(طنز) (/showthread.php?tid=40175) صفحهها:
1
2
|
روحانی مچکریم(طنز) - خدای فوتبال 6 - 26-07-2013 به دنبال پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری و جشن های پیروزی مردم در خیابان های شهرهای ایران در روز شنبه (25 خرداد) و بعد از آن پیروزی تیم ملی فوتبال ایران بر کره جنوبی و صعود به جام جهانی، پیروزی های تیم ملی والیبال ،کاهش قیمت دلار ، طلا ، خودرو و ... صفحات طنزی در واکنش به این اتفاقات در شبکه های اجتماعی ایجاد شده است.
صفحات " روحانی مچکریم" (روحانی متشکریم)، " شیخ خوش قدم" از جمله این صفحات هستند. در این صفحهات، جمله هایی به طنز منتشر می شود و عبارت مشترک همه آنها این است: "روحانی مچکریم" و در بطن خود ، این پیام را دارند که نباید انتظار داشت با آمدن روحانی همه چیز ، حتی مسائل بی ربط به دولت ، یک شبه درست شود. در واقع ، این اندیشه با جملات طنز و روزمره ، به طور غیرمستقیم بیان می شود. که در زیر چند مورد از آن ها آورده شده است. - حتی شامی های مادر هم خوشمزه تر شده اند روحانی مچکریم - از وقتی روحانی رییس جمهور شده همه چی بانظم و ترتیب پیش میره مثلا شماببین: اخرین روز هفته گذشته اخرین روز ماه بود اخرین روز بهار هم بود و اولین روز هفته ، اولین روز ماه بود اولین روز تابستونم بود روحانی مچکریم - لب پنجره نشسته بودم یهویی دیدم یه هلیکوپتر اومد بالا ساختمونمون و یه مامور نیرو انتظامی با عملیات راپل اومد رو پشت بوم دیش ماهواره مونُ تنظیم کرد و رفت ) روحانی مُچکریم -الان پشه اومد بهم گفت : سلام ، نیشت بزنم ؟ گفتم نه عزیزم مرسی ... گفت خواهش میکنم و رفت ! پشه ها چه با ادب شدن ! روحانی مچکریم - می گن تو دوره ریاست روحانی ، وقتی سر کلاس خوابت برده ، استاد می یاد پتو می ندازه روت.... روحانی مچکریم -از وقتــی روحــانی رییس جمهـــور شد صفِ نونوایی سرِ کوچمون شلوغ تر شده ، خدا بده برکت روحانی مُچکریم -از وقتــی روحـانی رییس جمهـــور شـــد شبا راحت تر میخوابم روحانی مُچکریم -از وقتی روحانی اومده دیگه سیم هندز فریم گره نمیخوره !! روحانی مچکریم -تازگیا وقتی ناخونامو می گیرم این گوشت بغل انگشتم رو نمی گیرم روحانی مچکریم -تیکه های آخر رانی آناناس راحت در میاد روحانی مچکریم - از وقتی روحانی رای آورده ویندوز لپ تاپـم زودتر لود میـشه ! روحانی مچکریم واما اوج تشکر ها تو این چند روزه بعد بازی فوتبال اسپانیا ایتالیا وبازی والیبال ایران ایتالیا از صدا وسیما بوده بابت صحنه هایی که نمایش داد و واسه بیننده هاش کلی هنر نمایی کرد و مردم رو شرمنده کردن بابت این همه ابراز محبت نسبت بهشون.!!! این اتفاق شخصا برای خودم افتاد دیشب دیدم بابام یواشکی و بدون اینکه ما بفهمیم رفت و کولرو روشن کرد روحانی ممنون مچکریم RE: روحانی مچکریم - haryy pattr - 26-07-2013 واقعا از اقای دکتر (واقعی) روحانی ممنوننیم ان شاالله ایران درست میشود و ما به فارسی میگیم پارسی و اعراب (........) حیف که نمیتونم فحش بدم از ایران خارج میشن RE: روحانی مچکریم - [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] - 26-07-2013 هههههههههههههههه سیم هندز فری من هنوزم میخوره RE: روحانی مچکریم - خدای فوتبال 6 - 26-07-2013 RE: روحانی مچکریم - arsham kabiri - 26-07-2013 روحانی مچکریم (: RE: روحانی مچکریم - MONA-GH - 26-07-2013 مرسي روحاني RE: روحانی مچکریم - سایه2 - 26-07-2013 ههههههههه مرسی کلی خندیدم RE: روحانی مچکریم - Shadow of Death - 08-08-2013 مطلب خوبی بو روحانی مچکریم RE: روحانی مچکریم(طنز) - افسانه ایزدی - 08-08-2013 ممنون RE: روحانی مچکریم(طنز) - ***Z.E*** - 08-08-2013 ممنون |