اس ام اس قهرماني استقلال - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس قهرماني استقلال (/showthread.php?tid=35067) |
اس ام اس قهرماني استقلال - muler - 10-05-2013 ضمن تبريك قهرماني استقلال به همه هواداران عزيز توصيه ميكنم اي اس هارو از دست نديد .... از یه پرسپولیسی میپرسن رفت و برگشت باختن به استقلال بدتر بود یا نداشتن قهرمانی تو آسیا ؟ میگه : تا حالا از مس سرچشمه ثانیه ۷ گل نخوردی ! . . . اس ام اس داربی ۹۰ در آستانه ببازی استقلال و پرسپولیس قیمت ایزی لایف به شدت گران شد. کارشناسان دلیل این افزایش قیمت را تقاضای زیاد پرسپولیسی ها برای روز دربی میدانند ! . . . شعار استقلالی به نظر شما نتیجه بازی استقلال و پرسپولیس چگونه است؟ ۱٫گزینه ۲ ۲٫ گزینه ۳ ۳٫گزینه ۴ ۴ برد استقلال ! . . . هواداران به پا خیزید از امروز / حمایت ها کنید از تیم پیروز طرفداران آبی کوه وارند / همیشه رنگ دریا دوست دارند طرفداران قرمز در زوال اند / که میدانی زقومی بیخیال اند طرفداران قرمز یک حسودند / نمیدانی مگر بی کاره بودند بیا ما هم به قرمز ها بخندیم / و در ها را به رویشان ببندیم ! . . . اس ام اس طرفداران استقلال علی فتح الله زاده در آستانه دربی اعلام کرد: با شرکت ایزی لایف بر سر حمایت مالی از باشگاه به توافق رسیده ایم و قرار است ایزی لایف ۳۰۰۰۰ پوشک را در بازی با پرسپولیس بین تماشاگران پرسپولیس پخش کند. او دلیل این کار را اهمیت به نظافت ورزشگاه بعد از بازی دانست ! . . . اس ام اس ضد پرسپولیسی حبیب کاشانی : ب ت ثی ستس مترجم : میگن پوشک فقط پوشک مای بی بی حبیب کاشانی : تا را سو اس مترجم : میگن من این پوشک رو به هوادارانمون برای بازی جمعه پیشنهاد می کنم ! . . . خون تا ابد سرخ خواهد ماند ، البته درون رگهای آبی ! استقلال قهرمان . . . برنامه حمید استیلی برای شکر گذاری در بازی با استقلال اعلام شد : در صورت باخت با اختلاف ۶ گل سجده شکر + امام زاده صالح با اختلاف ۴ گل سجده شکر + امامزاده داوود با اختلاف ۲ گل نماز شکر دسته جمعی + مشهد مقدس تساوی نماز شکر ۲۰میلیونی با حضور تمام لنگیا + مکه مکرمه ! . . . کاشکی “ته جدول” هم مثل “ته دیگ” باحال و خوشمزه بود! اندر اعترافات یک پرسپولیسی . . . آبی تر از آنیم که زنگار پذیریم نانخور نشدیم بزور که ادبار بگیریم تاجیم چو الماس که بر اوج نشینیم چون لنگ نه آیم که جای شلوار بگیریم ! . . . آدما ۲ دسته اند: یا تو زندگیشون واسه خودشون کسی میشن یا طرفدار پرسپولیس میشن ! . . . استقلاله قهرمانه / تیمی که حریف نداره شب تاره لنگ پاره / تیمی که چاره نداره ! . . . عشقت کرده توو جون من ریشه / تو قهرمان منی همیشه بذار بگن هرچی که دوست دارن / تیمی استقلال من نمیشه . . . قسم به هر چی مرده / پرسپولیسی نامرده قسم به هر چی تیمه / پرسپولیسی یتیمه قسم به هر چی عشقه / تیم ابی با عشقه . . . می خوام دنیا نباشه / اگه اس اس نباشه می خوام فوتبال نباشه / اگه اس اس نباشه می خوام این لیگ نباشه / اگه اس اس نباشه نباشه هر کی می خواد / تیم اس اس نباشه . . . دربی منتظر مـــاست بیــا تــا برویـــم / اشک لنگی به راست بیا تا برویم جمعه روز آبی هاست بیا تا برویم / تیم حمید جوون سوراخه بیا تا برویم ! . . . یه پرسپولیسی میره پیش یه پیشگو میگه تیم ما کی قهرمان می شه؟ پیشگو یه کم به دستش و گوی جادوییش نگاه می کنه، می گه والا من بیشتر از صد سال نمی تونم پیشگویی کنم !!! . . . این مایه سرور و خوشبختیست که فلک از رنگ قرمز خالیست تلاءلو آسمان را می بینی؟ گویند که خدا هم استقلالیست! . . . این اس اس منه / دوسش دارم خیلی زیاد قهرمانی بهش میاد/ دوسش دارم خیلی زیاد ! . . . این روزها همه پرسپولیس رو گل باران میکنند ! شما چطور !!؟ RE: اس ام اس قهرماني استقلال - aLiReZaZ-iM - 11-05-2013 عشق فقط یک کلام اس اس علیه السلام RE: اس ام اس قهرماني استقلال - šhεïdα - 17-05-2013 ممنون عشق است استقلال RE: اس ام اس قهرماني استقلال - عاطفه70 - 17-05-2013 استقلالو عشقه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RE: اس ام اس قهرماني استقلال - پوريا2222 - 17-05-2013 پرسپوليس خره RE: اس ام اس قهرماني استقلال - ~~sweet love~~ - 17-05-2013 پرسپلیس گاوه RE: اس ام اس قهرماني استقلال - parisa16 - 20-05-2013 قربون بازیکنای استقلال و تیم استقلال و طرفداراش بشمممممممممممممممممممممممممممم RE: اس ام اس قهرماني استقلال - ♥♥ SOROOR♥ - 21-05-2013 عــــــــــشـــــــــق اســـــــــــت اســــتقــــــــــــلال[i] RE: اس ام اس قهرماني استقلال - ss.mu - 22-05-2013 :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool: RE: اس ام اس قهرماني استقلال - parisa16 - 22-05-2013 استقلال |