![]() |
کلش آف کلنز - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: موبایل (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=30) +--- انجمن: نرم افزار موبایل و بازی ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=31) +--- موضوع: کلش آف کلنز (/showthread.php?tid=250630) |
کلش آف کلنز - MOHSENEBRAHIMI - 09-05-2014 دانلود و نقد و بررسی Clash of Clans 6.56.2 – بازی آنلاین جنگ قبیله ها اندروید + تریلر سلام... بازی clash of clans به تازگی میان مردم بسیار شایعه شده... بازی جدیدی نیست و مدت ها است که مورد توجه مردم قرار دارد... اطلاعات کوتاهی در مورد این بازی و آموزش روان: این بازی تو مایه های جنگ های صلبی که همه ی شما با ان اشنا هستید هست و در عین حال خیلی با کیفیت تر و جذاب تر... از قابلیت های دیگه این بازی این هست که دارای چندین هزار clan(قبیله) میباشد و شما میتوانید در ان ها عضو شوید و در کلن وار ها شرکت کنید و میتوانید به دوستان خود در کلن کسل یار دهید و یا یار بگیرید برای دفاع و حمله(atack) . شما در این بازی یه خونه اصلی (town hall) دارید که با ابگریت کردنش میتوانید تجهیزات جدید را خریداری کنید . شما باید برای پیش رفت قلعه خود وسایل های خود را ابگریت کنید ... در مورد اموزش ها اگه سوالی بود و یا مشکلی بو همینجا میتونید بپرسید . . . ! برخی از ویژگی های بازی فوق العاده ی Clash of Clans اندروید : * امکان ساخت دهکده ای منحصر به فرد و سفارشی توسط بازیکن * امکان نبرد با کاربران آنلاین دیگر و دریافت امتیاز برای باز کردن آیتم ها * امکان دفاع از دهکده با ابزارهایی همچون توپ ها، برج ها، خمپاره ها، بمب ها، تله ها و دیوارها * امکان مبارزه با پادشاه جن در مبارزات حماسی مختلف * امکان بازی به صورت مولتی پلیر و چند نفره با دوستان * امکان خرید تجهیزات مختلف با جمع آوری امتیاز با پیروزی در نبردها * دارا بودن گرافیک مطلوب اچ دی به همراه صداگذاری حرفه ای ![]() ![]() ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() این تاپیک توسط ¥ M O H S E N ¥ مدیر تالار تاریخ فلشخور تهیه و تنظیم شده و هرگونه کپی برداری مجاز نیست البته مگر با ذکر منبع..... موفق باشید... RE: دانلود و نقد و بررسی Clash of Clans 6.56.2+ تریلر - امیررضا* - 09-05-2014 بازی بسیار جالب است! من خودم مرحله ی 7 هستم! دوستان اگه کسی خواست یک عکس از قلعه اش قرار بده RE: دانلود و نقد و بررسی Clash of Clans 6.56.2+ تریلر - MOHSENEBRAHIMI - 09-05-2014 (09-05-2014، 10:27)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منظورتون مرحله 7 town hall هست؟ من الان خودم 6 هستم البته وقتی گوشیمو عوض کردم چون گوگل پلاس نداشتم نتونستم وارد اکانت قبلیم شم و به اجبار دوباره از اول شروع کردم ... RE: دانلود و نقد و بررسی Clash of Clans 6.56.2+ تریلر - امیررضا* - 09-05-2014 اشکال بازیش همینه یکبار گوشیم برنامه هاش پاک شد و از اول امد اره منظورم همینه! RE: دانلود و نقد و بررسی Clash of Clans 6.56.2+ تریلر - MOHSENEBRAHIMI - 09-05-2014 (09-05-2014، 10:34)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فقط یه راه داره اونم این که گوگل پلاس خودتو رو بازی سیو کنی تا وقتی هر مشکلی پیش اومد با اکانت گوگل پلاست وارد شی.... RE: دانلود و نقد و بررسی Clash of Clans 6.56.2+ تریلر - امیررضا* - 09-05-2014 یک عکس از قلعه ات بذار ببینیم RE: اموزش بازی Clash of Clans تصویری(برای هر لول قلعه ای) - мя ąℓï - 09-05-2014 داداش ویرایش کن ولی اگه بخوای این توری بازی کنی حتما باید پول خرج کنی من تازه دیروز این بازی رو شروع کردم RE: اموزش بازی Clash of Clans تصویری(برای هر لول قلعه ای) - MOHSENEBRAHIMI - 09-05-2014 وقتی لولت میره بالا خود به خود پول هات زیاد میشه..... چون به طور معمول هم لول اکسیر و طلات هم میره بالا.... RE: دانلود و نقد و بررسی Clash of Clans 6.56.2+ تریلر - MOHSENEBRAHIMI - 09-05-2014 (09-05-2014، 11:56)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چشم ...! نگاره قلعه در راه است... RE: دانلود و نقد و بررسی Clash of Clans 6.56.2+ تریلر - ( lιεβ ) - 09-05-2014 \: .. دْخترام میتونن بازی کنن !؟ \: سئوال مسخره ای هس -ـ- میدونم /: .. |