![]() |
میای تو و جواب میدی افتاد؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36) +---- موضوع: میای تو و جواب میدی افتاد؟ (/showthread.php?tid=233063) صفحهها:
1
2
|
میای تو و جواب میدی افتاد؟ - دکتر دیوونه - 19-06-2015 شماره مبایلت با کدوم شماره تموم میشه؟ 0=زرنگ 1=دلخوش 2=مهربان 3=آروم 4=باغیرت 5=عاقل 6=باوفا 7=دوست داشتنی 8=هنرمند 9=روراست دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() اینو حتما بگید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() خودم: 7:دوست داشتنی 12:بچه ی زیر 12سال امین حیایی خخخخ شماره 2 خونه دوستم کلا من بچه ی خیلی خوبیم بالشم و لباسم و دستای خودم 3 به طور عجق وجقی نوشتم MEHRSA امیر تتلو و پرسپولیسو عشقه از اعتماد بی جا و تنهایی و کلا خود زندگی میگ میگ راحت شدم رفت خدا بیامرزدم ضغیفه گفتن به خانوما بدون تو میمیرم ![]() منتظر شمام ![]() RE: میای تو و جواب میدی افتاد؟ - setareh80 - 19-06-2015 5= عاقل 7= خواننده ی معروف محمد رضا گلزار شماره ی 1 خونه ی دوشتم خدا شماره ی 3 اون نسکافه ایه star شماره ی 1 یاس استقلالی از یکنواخت بودن زندگیم باب اسفنجی آخه چرا ؟ ![]() ![]() شماره ی 3 ضعیفه گفتن به خانوما ![]() دلم برات نگ شده من بدون تو میمیرم RE: میای تو و جواب میدی افتاد؟ - sufiy - 21-06-2015 5=عاقل هنر پیشه هالیوود 7و6 2 11 3 3 xperia l 2 هیچی سونیک خدا بیامرزش._. 3 میخوای بیا میخوای نیا = ) RE: میای تو و جواب میدی افتاد؟ - A General - 21-06-2015 همشو باید جواب داد 1=دلخوش 13-خودم 5-امین هیچ کدوم نظری ندارم 27-تنهایی نمی تونم نظر بدم ولی 13 4-مرد گریه نمی کنه گریه کنه هیچ کس نمی تونه پاکش کنه 3-چون سر محلمونم پیدا می شه اسم کوچیک خودم اقاق رپ دوس ندارم توپم دوس ندارم من بی نظر خوابیدن باب اسفنجی خدا بیامرزدش 3 خدارو شکر دلم استاندارده نه تنگ میشه نه گشاد RE: میای تو و جواب میدی افتاد؟ - Medusa - 21-06-2015 عـاقـل =| 100% خـوانـنـده ی مـعـروف ^_^ شـهـاب حـسـیـنـی (= 1 -_- لـس انـجـلـس I ♥ LA نـفـهـمـه -_- خـودم مـگـه دسـت نـدارم ؟ )= 22222 Sanam رو خـیـلـی اجـق وجـق نـوشـتـم +_+ یآس اسـتـقـلـالـی ^_^ از یـه سـری آدمـای نـفـهـمـ /= پـت و مـت (= ||||||= ضـعـیـفـه گـفـتـن بـه خـانـومـا -_- . بـقـیـه خـوبـن ._. در حـال حـاضـر دلـتـنـگـی ای وجـود نـدارد ._. RE: میای تو و جواب میدی افتاد؟ - درسا گلی - 21-06-2015 سوالاش زیاد بود حوصله نداشتم جواب بدم....خخخخخ RE: میای تو و جواب میدی افتاد؟ - یاسی@_@ - 21-06-2015 طولانی بودند اما به یه سوالش باید جواب می دادم حتما یاســـــــــ پرچمش بالاست همین حتی اگه استقلالی هم نباشه RE: میای تو و جواب میدی افتاد؟ - MaDixOl - 21-06-2015 1. دلخوش 2. خواننده معروف 3.محمد رضا گلزار 4. شماره 2 5. مسابقه فوتبال 6.شماره 1 7.خودم مگه دست ندارم؟ 8.شماره5 9.Dady Leng Deraz 10. تتلو پرسپولیسی 11.خداوکیلی از هیچی 12.Pat & Mat 13.آخی 14.ضعیفه گفتن یه خانوما 15.عاشق شیطونیاتم RE: میای تو و جواب میدی افتاد؟ - Bita binam - 21-06-2015 دوتا دارم 2=مهربان 3=آروم اصلا اینطور نیس ![]() خواننده معروف شهاب حسینی 3.... پارک بانوان ![]() بالشتم ![]() 3.5جووووووووووووون Smt 111 تتلووووووو از خودم ![]() بره ناقلا. مرد عنکبوتی. باب اسفنجی خدا بیامرزتش ضعیفه... ![]() کی ببینمت؟ ![]() RE: میای تو و جواب میدی افتاد؟ - یاسی@_@ - 21-06-2015 نقل قول: خودم: [/quote] مهرسا مگه نگفته بودی یاسو دوست داری به من ها ؟؟؟؟؟!!!! ازت اصلا انتظار نداشتم |